Turizam

Aprilski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je aprilsko izdanje Elektronskih novina. Pored prolećnih fotografija koje najavljuju jedno od najlepših godišnjih doba na Zlatiboru, novo izdanje elеktronskih novina donosi interesantne priče sa „zlatne“ planine.

U uvodniku aprilskog izdanja čitaocima se obraća Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Tema broja je puštanje u rad jedinstvenog destinacijskog rezervacionog sistema. Za Elektronske novine svoje iskustvo sa uvođenjem novog sisitema rezervacija dele vlasnici apartmana u domaćoj radinosti.

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, govori od razvojnom poduhvatu opštine Čajetina i osnivanju Agrobiznis centra, kao potvrde opredeljenja opštine Čajetina da su turizam i poljoprivreda strateške grane razvoja.

U novom izdanju Elektronskih novina predstavljeni su hotel „Olimp“ i restoran „Grand“. Pored uspešnih ugostitelja aprilski broj novina donosi i zanimljive priče o paraglajderima, neustrašivim „jahačima ruže vetrova“, o spasilačkoj vežbi na Gold gondoli, izložbi skulptura koja je otvorena u Galeriji Kulturnog centra, priču o gradnji zlatiborskog jezera.

Na sledećem linku možete preuzeti fotografije koje su korištene u Elektronskim novinama Turističke organizacije Zlatibor:

https://we.tl/t-gIjQa6EPkh

Turistička organizacija Zlatibor čestita Uskrs svim vernicima pravoslavne veroispovesti, sa željom da prznik provedu u miru i blagostanju.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button