DogađajiTurizam

„Bube“ u Kampu Zlatibor i u paradnoj vožnji najposećenijom planinom

Prostor zlatiborskog kampa je mesto održavanja devete „Bubijade“, susreta i druženja kultnog četvorotočkaša i oldtajmera – VW Bube, koja traje do nedelje 23. jula.

Ljubitelji „Buba“ iz celog regiona ali i zemalja severne i istočne Evrope, su u prilici da razmena svoja iskustva ali i da pokažu svim posetiocima svoje ljubimce na četiri točka.

Posle četiri godine pauze usled korona virusa, ovaj nesvakidašnji skup vozila okupio je učesnike iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Crne Gore, Nemačke, Rumunije. Njima je obezbeđena i vožnja najdužom panoramskom godnolom na svetu „Gold gondolom“.

Posećenosti i atraktivnosti “Bubijade” pored mnoštva učesnika doprineće i paradna vožnja kroz najposećeniju planinu Srbije, koja je planirana za subotu 22. jul.

Buba Klub nastavlja tradiciju spajanja i povezivanja istomišljenika i Volkswagen entuzijazista uz podršku opštine Čajetina, Turističke organizacije Zlatibor i „Gold gondole”.

Tekst je nastao u okviru medijskog projekta koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta Opštine Čajetina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button