Hoteli

Doživite pravu novogodišnju i zimsku čaroliju na Zlatiboru u Hotelu Buket!

Zimska idila i čarolija novogodišnje noći, uglavnom su scene koje gledamo na malim ekranima. Hotel Buket i prirodne lepote planine Zlatibor, učiniće da baš za proslavu ove Nove godine doživite prizor iz bajki.

Zlatibor, jedna od najlepših planina i parkova prirode, tokom zimskih perioda predstavlja pravo mesto snežne magije. Pahulje, veliki snežni pokrivač i miris i iglice četinara, čine bajkoviti doživljaj najradosnijeg perioda u godini, novogodišnjih praznika. A u zimskoj čaroliji ušuškan novootvoreni Hotel Buket, sa četiri zvezdice, koji postoji samo sa jednim ciljem – da Vama pruži nezaboravne trenutke!

Upravo zato, oni su pripremili i nezaboravan doček Nove godine!

Zamislite samo, zimska idila, svečana večera sa Vašim najdražim osobama u luksuznom restoranu, uživo muzika i u trenutku kada se kazaljke sklope, spektakularan vatromet na nebu – e, to je upravo ono što je Hotel Buket pripremio za Vas!

Hotel Buket svoja vrata otvara već 30. i 31. decembra i biće Vaš domaćin četiri nezaboravna dana, koja možete provesti u zimskim sportovima, u šetnji, razonodi ili opuštajući se u Spa i Wellness centru hotela i u luksuznim apartmanima!

Zato posetite njihov sajt www.buketzlatibor.com i rezervišite svoj apartman na vreme! Kontaktirajte ih za dodatne informacije i polako, spremajte svoje zimske stvari, jer Vas očekuje mnogo snega i lepog raspoloženja!

HOTEL BUKET ZLATIBOR
Strahinje Popovića 3, Zlatibor
www.buketzlatibor.com
031 841 400
031 841 500
031 841 600
Instagram
Facebook

Pamtite ovu zimu i novogodišnju noć zauvek, Vaš HOTEL BUKET ZLATIBOR!

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button