Turizam

Novembarsko izdanje elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novembarsko izdanje svojih Elektronskih novina. Jedanaesto po redu, ovo izdanje donosi pregršt zanimljivih i interesantnih priča iz zlatiborskog turizma.

Zlatibor se može pohvaliti velikim brojem mladih ljudi koji ostaju na planini i razvijaju svoje poslovne ideje unapređujući turističku ponudu celog zlatiborskog kraja. U novembarskom izdanju Elektronskih novina tema broja predstavlja troje mladih Zlatiboraca koji su se svojim trudom, radom i posvećenošću izborili za svoje mesto u različitim sferama zlatiborskog turizma.

U novembarskom broju čitaocima se kroz uvodnik obraća Snežana Đenić, direktorka biblioteke „LJubiša R. Đenić“ Čajetina, a predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić govori o novim ulaganjima u saobraćajnu infrastrukturu i rasterećenju saobraćaja u turističkom centru Zlatibora.

Novi broj donosi nesvakidašnju priču o Petru Lončaru, čoveku koji je paraglajderom leteo u čak 60 država, na svim kontinentima, a sada na Zlatiboru brojnim ljubiteljima u avanturu i adrenalin omogućava da uživaju u ovom nesvakidašnjem doživljaju.

Novembarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru, u okviru neizostavnih „Zalogaja Zlatibora“ predstavlja kafanu „Ljubiš“, a čitaocima je predstavljen i luksuzan apartmanski kompleks „Vip Casa Club Zlatibor“, kao svojevrstan simbol besprekorne usluge „zlatne planine“.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom iz prošlosti Zlatibora o knjižničaru i knjigoljupcu Ljubiši Đeniću, čije ime danas nosi čajetinska biblioteka.

Zlatiborske novine možete prelistati OVDE.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button