Turizam

PRVI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je prvo izdanje Elektronskih novina. U januarskom izdanju elektronskih novina TO Zlatibor je pripremila tekstove o aktuelnim dešavanjima u turizmu Zlatibora, turističkoj ponudi, velikim projektima.

Elektronski časopis napravljen je u skladu sa savremenim informativnim potrebama, kao pokušaj da se još dalje čuje glas o zlatiborskim sadržajima i dešavanjima. Turistička organizacija Zlatibor već godinama posvećeno radi na promotivno – marketinškim aktivnostima, predstavlja s ponosom kod nas i u svetu (na sajmovima, u medijima, društvenim mrežama) prave vrednosti “zlatne planine“. To je, pored ostalog, doprinelo rekordnoj posećenosti i ugledu ovog turističkog centra.

Sada se, uz te i druge aktivnosti, javnosti TO Zlatibor obraća i ovim elektronskim novinama. U elektronskom izdanju novina prikazuje se najvažnije, opisuje i beleži zanimljivo, svodi postignuto.

TOZ

U važnom periodu za turistički Zlatibor utemeljeno je ovo elektronsko izdanje. Svoj rad je u ovom mesecu otpočela “Gold gondola“, kapitalni projekat zlatiborskog turizma, u koji je opština Čajetina uložila 13 miliona evra. Krenule su vožnje, interesovanje je izuzetno i očekivanja da će gondola doneti ključni iskorak Zlatiboru postaju sve realnija. Nedavno je završena kompletna rekonstrukcija Kraljevog trga i jezera u centru planine, ceo taj prostor dobio je moderan izgled. Tokom proteklih novogodišnjih praznika i raspusta, uprkos nepovoljnim zdravstvenim prilikama, dnevno je na Zlatiboru boravilo i preko 30.000 gostiju. Zimska poseta je na nivou prošlogodišnje, uz zdravstvenu bezbednost svih posetilaca. Time planina potvrđuje svoj visok turistički renome, lidersko mesto i otpornost u izazovima.

Više o svemu tome, bitnim događajima, zlatiborskoj ponudi, uspešnim hotelima i drugim temama pisano je u ovom i narednim brojevima elektronskih novina, koje će izlaziti jednom mesečno. Opredeljenje Turističke organizacije Zlatibor je da u narednom periodu pojača promociju “zlatne planine“ na internet portalima i društvenim mrežama, u šta se uklapa i ova novina kao pogodan način informisanja javnosti.

Prvo izdanje elektronskih novina Turističke organizacije možete pogledati ovde ili preuzeti u nastavku.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button