Turizam

Zlatibor se predstavio na kragujevačkom Šumadija sajmu

U sali Šumadija sajma u Kragujevcu u toku je 17. Šumadijski sajam poljoprivrede na kome se Turistička organizacija „Zlatibor“ trećeg sajamskog dana predstavila gostima iz Šumadije u okviru štanda Opštine Čajetina i zlatiborskog „Eko agrara“.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Posetioci štanda imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću jesenju sezonu a posebna zainteresovanost vladala je za cene hotelskog i privatnog smeštaja za predstojeći period kao i informacije o najnovijoj atrakciji, zlatiborskoj „Gold gondoli“.

Veliku pažnju privukla je i prilika da se degustiraju proizvodi mlekare „Naša Zlatka“, a zadovoljni kvalitetom ovih proizvoda mogli su da ih pazare po povoljnim sajamskim cenama.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Sajam traje od 2. do 5. septembra u sajamskoj hali i na prostoru ispred “Šumadija sajam”, gde više od 100 izlagača predstavlja svoj proizvodni program brojnim posetiocima. Sastavni deo ove tradicionalne manifestacije su stručna predavanja i razna takmičenja. Pripremljen je i bogat kulturno- umetnički program u okviru kojeg nastupaju mnoga Kulturno-umetnička društva, kao i izvorne pevačke grupe.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button