Turizam

TO Zlatibor na šestoj Turističkoj konferenciji „Zapadna Srbija“

Turistička organizacija Zlatibor je učestvovala na šestoj Turističkoj konferenciji “Zapadna Srbija” koja je održana u dva dana trajanja, 6. i 7. decembra, u jednom od najboljih turističkih sela sveta, Mokroj Gori.

Godinama konferencija okuplja turističku struku kako bi se sumirali godišnji rezultati, kao i da se predstave dalji planovi za razvoj turizma regije Zapadna Srbija kao jedne od najprosperitetnijih turističkih regija Srbije.

Ovogodišnja konferencija okupila je veliki broj turističkih poslenika iz turističke regije Zapadna Srbija ali isto tako iz čitave zemlje i regiona. Među panelistima, koji su se obratiti tursitičkim radnicima tokom dvodnevnog druženja u Mokroj Gori su Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Umaga, dr Nataša Pavlović, direktorka Turističke organizacije Vojvodine, Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ali brojni drugi stručnjaci u oblasti turizma.

Ovaj uspešno organizovan događaj u oblasti turizma sadržao je značajne i aktuelne teme, od strateškog planiranja, programa razvoja turizma regije Zapadna Srbije, primera dobre prakse do uloge medija u promociji turističke destinacije.

Region Zapadne Srbije se može pohvaliti obiljem turističkih atrakcija, kulturno-istorijskih spomenika i zaštićenih prirodnih predela i kao takav se predstavlja kao jedan od lidera na turističkoj karti Srbije i zemalja okruženja. Unapređenju turizma i promociji cele regije, najviše doprinosi rad Turističke organizacije regije Zapadna Srbija.

Foto: TO Zlatibor

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button