Turizam

Vozom direktno do Zlatibora

Preduzeće „Srbija Voz“ a.d. je od 13. juna 2021. godine uvelo je direktan voz koji svake nedelje saobraća iz Beograda do Zlatibora i od Zlatibora do Beograda.

Voz iz stanice Beograd Centar polazi u 5.52 časova i na stanicu Zlatibor dolazi u 10.57 časova, dok iz stanice Zlatibor za Beograd Centar voz polazi u 16.54 časova.

Ovaj voz saobraća isključivo nedeljom. Subotom i državnim praznikom ovaj voz saobraća po važećem redu vožnje do stanice Užice.

Stanica Zlatibor nalazi se u selu Semegnjevu, sedam kilometara udaljenosti od turističkog centra Zlatibora. Za sve putnike koji ovim vozom budu dolazili na Zlatibor biće organizovan prevoz od stanice do turističkog centra i nazad.

Svi putnici koji žele ovim vozom da putuju za Beograd, potrebno je da se jave na Info centar Turističke organizacije Zlatibor kako bi dobili informacije o organizovanom prevozu do stanice. Kontakt telefon je
031/845-103.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd Centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897,00 rsd. Kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20%.

Ovom prilikom obaveštavamo sve putnike koji budu koristili prevoz železnicom da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na Zlatiboru. „Srbija Voz“ a.d. je u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor kao i privrednim subjektima na Zlatiboru pokrenuo akciju “Kupi kartu i ostvari popust!“.

Putnicima je omogućeno da uz voznu kartu, u roku od 24 časa, ostvare popust u određenim turističko-ugostiteljskim objektima, kao i muzejima.

Spisak objekata gde je moguće ostvariti popuste uz kupljenu železničku kartu:

JP „Gold gondola“ Zlatibor – 10% popusta za kupovinu karte
Avantura park Zlatibor – 10% popusta na korišćenje sadržaja
Dino park Zlatibor – 10% popusta na individualne i porodične ulaznice
Muzej na otvorenom „Staro selo“ Sirogojno – besplatna ulaznica
Konačište „Turističke organizacije Zlatibor“, konačište „Kulturni centar“, hotel „Idila“ i hotel „Mir“ – 10% popusta na usluge smeštaja
Konačište „Central Inn“ i pansion „Turističko-rekreativni centar Zlatibor“ – 20% popusta na usluge smeštaja
Restorani „Grand“, „Grand Jezero“ i „Irish pub“ Zlatibor – 5% popusta na usluge u objektima
Rent a car „Grand“ – 5% popusta na usluge

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button