Turizam

Velika zlatna medalja za Gold gondolu na sajmu turizma

JP „Gold gondola Zlatibor“ dobitnik je priznanja „Velika zlatna medalja“ za kvalitet u kategoriji za jedinstvenu turističku atrakciju Srbije, najdužu panoramsku gondolu na svetu, na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Vrhunska priznanja, osvojena na Novosadskom sajmu, decenijama unazad potvrđuju kvalitet vrednovan po nacionalnim i internacionalnim standardima.

„Čast nam je i veliko zadovoljstvo što smo dobili ovo priznanje, pre svega, jer ono dolazi od turističkih poslenika. Za svaku turističku destinaciju je važno da se stalno razvija, unapređuje i inovirа i da sadržajima podiže atraktivnost. To se desilo upravo i sa Gold gondolom.

Foto: Gold gondola

Destinacija joj je dala geografsku prepoznatljivost, gondola joj je uzvratila kroz atraktivnost, programe i različite sadržaje duž trase, a sve je rezultiralo velikim brojem posetilaca. Nagrada sve nas u gondoli inspiriše, ali i obavezuje da postojeći kvalitet usluge podignemo na još viši nivo“, kaže Bojana Božanić, direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“.

Regionalni karakter, koji je ocenjivanje kvaliteta na Novosadskom sajmu steklo od devetnaestog veka do danas, zahvaljujući pregalaštvu struke i nauke, uvrštava ga u red jedinstvenih institucija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga na prostoru jugoistočne Evrope.

Foto: Gold gondola

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button