Društvo

Za samo četiri novogodišnja dana, Gold gondola prevezla preko šest hiljada putnika (VIDEO)

Tokom novogodišnjih praznika, Zlatibor obara sve rekorde u posećenosti, a sa njim i „Gold gondola“. Prema podacima Turističke organizacije Zlatibor, Zlatna planina je za praznike ugostila preko 50.000 gostiju.

Gotovo prolećno vreme i temperature izmamile su na hiljade ljudi iz svojih apartmana, a glavna atrakcija je, kao i cele prošle godine, bila  je upravo zlatna gondola. Sada već karakteristični redovi za zimsku sezonu formirali su se od ranog jutra i veliki broj putnika strpljivo je stajao u redu čekajući svoju kabinu.

Za samo četiri novogodišnja dana, gondola je prevezla preko šest hiljada putnika, a rezultat bi bio i daleko impresivniji da još uvek nisu na snazi epidemiološke mere zbog kojih je kapacitet kabina prepolovljen i maksimalan broj putnika ograničen na 5 putnika po kabini.

A kakvo je interesovanje bilo za vožnju najdužom gondolom na svetu, objavio je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

„Poseban kuriozitet za prvu Novu godinu koju „slavimo“ sa našim putnicima je specijalna praznična ponuda u vidu dve kabine dekorisane u novogodišnjem ruhu koje su putnici mogli zakupiti samo za sebe“, ističu u Gold gondoli.

Pored posebnosti same kabine, putnicima koji su se odlučili za ovaj paket, omogućen je bio ulazak bez čekanja u redu, a na samom ulasku ih je čekao i poklon dobrodošlice.

Foto: goldgondola.rs

Zbog velikog interesovanja koje su putnici pokazali, ova praznična ponuda Gold gondole traje do 15. januara, kako bi što veći broj gostiju dobilo mogućnost da uživa u ovoj posebnoj vožnji.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button