Istaknute vestiLokalni izbori

Zdrava Srbija izlazi samostalno na izbore u Užicu

Prikupljanje potpisa podrške izbornoj listi “Milan Stamatović – Zdrava Srbija“ za učešće na predstojećim lokalnim izborima u Užicu održaće se u sredu (8.5), četvrtak (9.5) i petak (10.5) od 10 do 18 časova u sali Mesne zajednice Centar u Užicu i u sredu i četvrtak, od 10 do 18 časova, u prostorijama Gradske opštine Sevojno.

Rukovodstvo Zdrave Srbije, na čelu sa predsednikom stranke Milanom Stamatovićem, iza sebe ima dug niz godina rada i upravljanja najuspešnijom lokalnom samoupravom u Srbiji, opštinom Čajetina, i takav model razvoja želimo da prenesemo i na Užice.

Naša vizija razvoja ogledaće su novim projektima koji će doneti prosperitet svim građanima u čitavom Zlatiborskom okrugu i Užicu kao njegovom administrativnom centru. Tu prvenstveno mislimo na razvoj poljoprivrede kroz Agroindustrijski centar koji već već postoji na teritoriji opštine Čajetina i razvoj turističke ponudu grada Užica koju želimo da pospešimo i priključimo zlatiborskoj.

Razvoj te dve privredne grane pratiće i razvoj infrastrukture u gradskim i seoskim mesnim zajednicama. Radićemo uporno na tome da uporednim učešćem u vlasti u gradu Užicu i u opštini Čajetina ostvarimo i našu dugogodišnju želju da aerodrom Ponikve konačno stavimo u funkciju ubrzanog razvoja lokalne privrede, samim tim i boljeg standarda stanovništva grada Užica.

Naše ambicije su velike, voljni smo da uradimo sve kako bi naš grad i naš okrug učinili boljim i kvalitetnijim mestom za život gde bi mladi ostajali i zato pozivamo sve građane da nam se pridruže, da svojim potpisom podrže našu listu, da nam povere svoj glas jer glas za našu listu je glas za zdravu Srbiju.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button