Istaknute vestiLokalni izboriPolitika

Zdrava Srbija pod brojem 5 na lokalnim izborima u Užicu

„Zdrava Srbija je predala 684 potpisa za odborničku listu čiji je nosilac Radomir Bojović. Imamo zastupljene na listi sve strukture i profesionalne i mlade i starije i srednjih generacija, tako da smo se trudili da ponudimo nešto građanima Užica što će imati neki drugačiji odnos, neku drugačiju poruku prema svom mestu.

Jer mi smo se kao mlada lokalna politička partija, koja je jedina registrovana van Beograda, opredelili da radimo ovde u svom kraju, u Zapadnoj Srbiji, konkretno u Zlatiborskom okrugu i trudimo se da budemo od koristi ovom narodu ovde i svojoj državi Srbiji“ rekao je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović nakon predaje izborne liste u Užicu.

Foto: Zdrava Srbija

Nosilac liste dr Radomir Bojović, hirurg Opšte bolnice Užice i nosilac liste „Zdrava Srbija – Milan Stamatović“ je naglasio da su članovi ZS u Užicu „predali kompletnu listu, zastupljenu sa ostvarenim ljudima koji su od znanja, od struke, ostvareni u društvu, u kolektivu, u porodici. A pre sveg, svi budući glasači imaju veliki razlog da glasaju za Zdravu Srbiju, jer je ona patriotska stranka, a u ovom trenutku svaki lokalni patriota zna šta to znači“ istakao je Bojović.

Foto: Zdrava Srbija

Кandidat ZS za odbornika u Skupštini grada Užica Marko Đokić je rekao da on i njegove kolege za odbornike u lokalnoj skupštini stoje pred građanima Užica sa ponosom i sa osećanjem odgovornosti prema svom gradu i svakom njegovom pojedinačnom građaninu.

„Okupljeni kao politička stranka Zdrava Srbija, predajemo vam danas našu listu kandidata za lokalne izbore Milan Stamatović – Zdrava Srbija. Ovi potpisi nisu samo brojke na papiru. Oni su glasovi vaše podrške, glasovi koji nas obavezuju da radimo s predanošću i poštenjem, da se borimo za bolje sutra našeg grada. Svaki potpis je izraz vaše vere u nas, u naše ideje i našu sposobnost da ostvarimo promene koje su potrebne“ rekao je Đokić nakon predaje odborničke liste ZS u Gradskoj izbornoj komisiji.

Naša politička misija nije samo osvajanje vlasti, dodao je Đokić, već stvaranje boljeg Užica za sve nas. Zalažemo se za transparentnost, za borbu protiv korupcije i za pravednu raspodelu resursa našeg grada. Naša vizija Užica je zajednica u kojoj svaki građanin ima jednake šanse za razvoj, u kojoj se slušaju glasovi svih, bez obzira na političku pripadnost ili socijalni status. Svesni smo izazova koji stoje pred nama, ali smo odlučni da se suočimo s njima hrabro i odgovorno. Nećemo obećavati brza i jeftina rešenja, već ćemo se posvetiti dugoročnim promenama koje će osigurati održivi razvoj našeg grada i bolji standard za sve nas.

Foto: Zdrava Srbija

U duhu ravnopravnosti i jednakosti, ističemo da je na našoj listi gotovo jednak broj muškaraca i žena. Ovi pojedinci nisu samo politički kandidati, već su ostvareni ljudi u svojim profesijama, sa iskustvom i znanjem koje će biti od neprocenjive vrednosti u vođenju našeg grada ka prosperitetu. Posebno želimo istaći mlade ljude na našoj listi, ljude sa vizijom za ovaj grad i snom o boljoj budućnosti. U njima vidimo pokretače promena, ljude koji su spremni preuzeti odgovornost i inicirati korake ka ostvarenju zajedničkih ciljeva. Verujemo da je njihova energija i entuzijazam ključ za revitalizaciju našeg grada i stvaranje boljeg sutra za sve nas, zaključio je Đokić.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button