KulturaTurizam

Oživela letnja bina u Tripkovi

U nedelju 24.07.2022. u Tripkovi na letnjoj pozornici, održana je predstava „E moj Todore“ u izvođenju glumca Janka Radišića. Predstava je izvedena u okviru manifestacije „Miholjski susreti sela 2022.“ koja se prvi put organizuje u opštini Čajetina, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu.

Predstavi je prisustvovao veliki broj meštana sela kao i znatiželjnih turista koji trenutno borave na Zlatiboru. Pored velikog broja događaja koji se održavaju tokom leta na Zlatiboru, ove godine u Tripkovi pripremljena su četiri, koji će privući veliki broj posetilaca, a sve i cilju dalje valorizacije sela Tripkove, kao i prirodnog amfiteatra na kome je izgrađena letnja pozornica na lokalitetu „Voda“.

Podsećamo da ranijih godina na letnjoj pozornici u ovom zlatiborskom selu nisu održavani događaji, ali ove godine meštani su uz nesebičnu podršku lokalne samouprave uspeli da ponovo ožive ovaj komlpleks, sa nadom de će svakog narednog leta kulturna turistička ponuda sela Tripkove biti još sadržajnija.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button