DogađajiTurizam

Promocija turizma Višegrada na Zlatiboru

Nakon uspešne promocije turističkih organizacija Kraljeva, Budve i Herceg Novog na Zlatiboru došao je na red i Višegrad.

U četvrtak 26. maja u prostorijama kongresne sale Kulturnog centra Zlatibor prezentaciju su upriličili predstavnici Turističke organizacije opštine Višegrad. Prisutnim hotelijerima, predstavnicima turističkih agencija predstavili su svoje sadržaje.

Zlatibor predstavlja početak njihove letnje kampanje „Od kulture do avanture“ gde su pored kulturnih sadržaja kao što su Andrićgrad, manastir Dobrun, učionica Ive Andrića, Na Drini ćuprija, novi monumenmentalni kompleks Stari Brod, kojim obiluje grad, takođe predstavili i aktivni odmor na reci Drini koji ima sve više poklonika. U ponudi su vožnja turističkim brodićima i krstarenje Drinom, Zip Line, Water Taxi, vožnja kajakom, SUP daske .

Predstavnici Turističke organizacije opštine Višegrad su uz to istakli da imaju vrlo uspešnu saradnju sa predstavnicima hotela i turističkih agencija, kako oni kažu, ne predstavljaju konkurenciju već samo dopunu gostima Zlatibora.

Nakon prezentacije svoje ponude u Kulturnom centru predstavnicima turističke privrede Zlatibora, promociju su nastavili na Kraljevom trgu gde su imali priliku da meštane i turiste upoznaju sa svojim atrakcijama i novim sadržajima ovog grada.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button