Društvo

Veliki popusti i bogat program na Zlatiboru za Dan žena

Međunarodni dan žena kao što je poznato, slavi se 8. marta, kao dan koji je posebno posvećen ženama, a u susret ovom prazniku svi hotelijerski i ugostiteljski objekti na Zlatiboru pripremili su poseban program i cenovnik kako bi na pravi način obeležili ovaj značajan datum.

Veliko sniženje cena smeštaja (hoteli nude i do 30% popusta za preko tri noćenja), bogat noćni program u ugostiteljskim objektima kao i snežna bajka koja i dalje traje na Zlatiboru iako je zima pri samom kraju samo su neki od razloga zbog kojih će najpopularnija planinska destinacija u Srbiji i u ovom periodu biti izuzetno posećena. Gosti će pored odličnog smeštaja, imati prilike da uživaju u modernim velnes i spa centrima, kao i najnovijim tretmanima za dame koje hoteli nude uz velike popuste kao deo svoje osmo martovske ponude. Veliki broj kafića i restorana pobrinuo se da tradicionalnim programom, uz večeru i muziku uživo ulepšaju damama kao i svim turistima ovaj praznik.

Nadamo se da ćete se i Vi odlučiti da ovaj datum provedete na „Zlatnoj planini“, a kao pomoć Turistička organizacija “Zlatibor” u saradnji sa hotelijerima je za Vas izradila cenovnik koji se nalazi u prilogu kako bi Vam dodatno pomogli u izboru smeštaja.

1646492287-Cenovnik-8.-mart-Zlatibor-pdf

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button