Politika

Zdrava Srbija otvorila kancelariju Gradskog odbora u Smederevu

Stranka Zdrava Srbija otvorila je kancelariju Gradskog odbora u Smederevu, otvaranju je kao i uvek prisustvovao i predsednik stranke Milan Stamatović.

„U Smederevu još uvek postoji energija i volja da se nešto menja, da se radi na zaštiti nacionalnih interesa, da štitimo naše proizvođače i naše resurse. Ovde nam je, za početak, dovoljno desetak časnih i poštenih ljudi, čiji će žar u narednih godinu, tri ili pet privući hiljadu onih koji normalno i racionalno razmišljaju o svojoj i budućnosti svoje dece“, rekao je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović na otvaranju kancelarije Gradskog odbora stranke u Smederevu.

Za poverenika stranke u Smederevu izabran je Saša Radosavljević, koji je rekao da će sa svojim timom nastojati da okupi ljude bez ikakve mrlje u svojoj političkoj karijeri, ljude od struke, ljude nezavisne od politike u smislu da ne žive od nje.

„To me je privuklo da se posle pet godina političke neaktivnosti priključim jednoj novoj političkoj snazi na političkoj sceni Srbije, timu Zdrave Srbije“, zaključio je Radosavljević.

Predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Đurić je naglasio da je veliki uspeh da jedna stranka koja postoji tek dve godine ima već više od 70 povereništava, kancelarija, opštinskih i gradskih odbora širom Srbije, što će se svakako odraziti i na veći broj glasova na predstojećim izborima,

Na istorijski i privredni značaj Smedereva ukazao je potpredsednik Zdrave Srbije Miloljub Albijanić, podsetivši da je Smederevo simbol srpske državnosti i srpske industrije.

„Smederevska tvrđava nas upozorava da je država ugovor između onih koji su nekada živeli, onih koji danas žive i budućih generacija. Naš program se i zasniva na tom ugovoru, na toj tradiciji, na tim vrednosnim određenjima“, rekao je Albijanić.

Foto: Zdrava Srbija

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button