Politika

Predsednik Izvršnog odbora „Zdrave Srbije“ posetio Negotin

Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora „Zdrave Srbije“ bio je u poseti Negotinu.

Prema njegovim rečima, aktivisti „Zdrave Srbije“ u Negotinu u rekordno kratkom roku uspeli da prikupe potpise za učešće liste na predstojećim izborima u ovoj opštini koja bi, prenošenjem iskustava sa Zlatibora i sa teritorije opštine Čajetina i dodatnom promocijom Vratnjanskih kapija, Đerdapske klisure, Rajačkih pimnica, manastira, lovišta, ali i manifestacija kao što su Mokranjčevi dani ili Krajinski običaji, veoma lako mogla da postane lider turizma istočne Srbije.

Đurić ističe da, na izborima u Negotinu, kao i na svim ostalim izborima od lokalnog do republičkog nivoa, „Zdrava Srbija“ nastupa samostalno, želeći da pokaže građanima da se stranka sastoji od ljudi sa dokazanim rezultatima iza sebe.

 

„Uveren sam da ćemo u Negotinu preći cenzus i da će Zdrava Srbija i u ovoj opštini imati svoje predstavnike u lokalnom parlamentu“ nastavio je Đurić. “

Prethodno iskustvo i rezultati članova Zdrave Srbije u Negotinu me uveravaju da će građani Negotina to prepoznati i svojim glasom dati poverenje političkoj opciji koja svoj program zasniva na državotvornoj tradiciji, suštinskoj decentralizaciji, borbi protiv bele kuge, zaštiti nacionalne ekonomije i razvoju poljoprivrede i turizma“.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button