Politika

Zdrava Srbija formira gradski odbor u Loznici

Stranka Zdrave Srbije otvorila je kancelariju i formirala Gradski odbor Zdrave Srbije u Loznici, kako kažu, šireći  svoju mrežu i u ovom delu Srbije i uvereni da će građani i Loznice i širom Srbije videti da Zdrava Srbija donosi pozitivne promene i dobre rezultate gde god je prisutna i aktivna.

„Na teritoriji lozničke opštine se nalaze sve ono što nudi Zapadna Srbija i ono što u svom programu baštini Zdrava Srbija, a to su prvenstveno turizam i poljoprivreda. Veliki je potencijal prirodnih resursa koji se nalaze uz reku Drinu i upravo zato Zdrava Srbija i ovde može da pomogne, da prenese iskustva iz razvoja opštine Čajetina u smislu razvijanja turizma i stočarstva „, izjavio je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Poverenik Gradskog odbora Zdrave Srbije u Loznici dr Jelena Matić Kalabić je tom prilikom rekla da bi „naglasak prvo trebalo da se stavi na domaćinski način vođenja opštine, a s obzirom da je opština Čajetina prvenstveno orijentisana na razvoj turizam, voleli bismo da to prepišemo od njih.

Svoj razvoj zasnivamo na banjskom, seoskom, planinskom i rečnom turizmu, što bi uz dodatne programe moglo veoma lepo da se iskoristi na dobrobit građana opštine Loznica.

 

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button