Kultura

Zeka Lepotan zabavio najmlađu publiku na Kraljevom trgu

U okviru bogatog programa Kulturnog leta posle veoma posećenog koncerta Marije Šerifović, usledila je predstava za najmlađe posetioce Zlatibora.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Predstava „Zeka lepotan“ u izvođenju pozorištanceta „Smajli“ okupila je na Kraljevom trgu veliki broj mališana kao i njihovih roditelja.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Izvođenje je počelo u 19 časova a oko sat vremena glumci su se uz koreografiju i muziku šalili sa uobraženim zekom, animirajući zlatiborsku publiku, koja se uz smeh i vrisku veoma dobro zabavila.

Tekst za predstavu napisala je Biljana Zdravković, a mališani su uz druženje i igru mogli izvući i po neku pouku iz ovog originalnog scenarija.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Sledeće dešavanje u okviru Kulturnog leta je koncert KUD-a „Abrašević“ 3. avgusta od 19 časova, a veliko interesovanje vlada za koncert Dejana Petrovića koji će se održati 4. avgusta od 21 čas, dok će gosti i
meštani Zlatibora već sutra, 2. avgusta moći da se upoznaju sa ponudom Turističke organizacije Oplenac i Topole koja ovde održava promociju svojih turističkih potencijala i atrakcija.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button